top of page
Girl in bikini sitting on the boat deck

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka monta henkilöä voi osallistua? 

Risteilyn aikana enimmäismäärä on 12 vierasta. Kuitenkin, kun vene on laiturissa, ihmisten enimmäismäärä nousee 20:een.

Mistä risteilyt lähtevät ja minne ne päättyvät?

Kaikki risteilyt lähtevät ja päättyvät Katajanokan Kasinon edestä, joka sijaitsee täällä.

Kuinka nopeasti Ark kulkee? 

Ark liikkuu normaalisti nopeudella 4-5 meripeninkulmaa tunnissa. Tämä on olennainen tekijä ottaa huomioon reittien ja kohteiden suunnittelussa.

Entä juomat?

Huomioithan, että alkoholia ei tarjota veneellä. Sallimme matkustajien tuoda omia alkoholijuomia mukaan risteilyille, mutta pyydämme heitä juomaan vastuullisesti ja kohtuudella. Älä kuitenkaan unohda, että tarjoamme myös virvoitusjuomapaketin!

Entä ruoka?

Tarjoamme neljä erilaista ruokavaihtoehtoja, jotka voit lisätä varaukseesi: Pizza-menu, Bowl-menu, Skandinaavinen menu ja Saaristomenu. Kaikki nämä ruoat tulevat paikallisilta yhteistyökumppaneiltamme ja maistuvat vielä paremmalta merellä! Lisätietoja saat siirtymällä Risteilyt-osioon.

Ruokailumuutokset ja peruutukset

Kaikki ruokatilaukset ovat sitovia eikä niitä voi muuttaa tai peruuttaa varauksen jälkeen.

Miten hinnoittelu toimii?

Hinnoittelumallimme on suunniteltu dynaamiseksi ja heijastaa varauksessasi olevien vieraiden lukumäärää. Lähtöhinta varaukselle on kiinteä 8 hengelle. Kuitenkin, kaikki lisävieraat alkuperäisten 8:n jälkeen vaikuttavat lopulliseen hintaan, varmistaen että maksat tarkalleen ryhmäsi koon mukaan.

Ja ALV?

Ahoy kaikille yritysystävillemme! Arvonlisävero (ALV) sisältyy kaikkiin hintoihin.

Onko varauksen tekemiselle asetettu alaikäraja?

Kyllä. Vaikka rakastamme tulevia merirosvoja, varauksen tekeminen edellyttää 18 vuoden ikää. Alle 18-vuotiaiden vieraiden mukana tulee olla vähintään 18-vuotias huoltaja.

Kuinka varaan risteilyn?

Helppoa! Aloita varaaminen verkkosivustomme kautta käyttämällä Varauskalenteria. Valitse haluamasi risteilytyyppi, päivämäärä, lisäpalvelut, ja tee varaus. Mikäli sinulla on monimutkaisempia kyselyjä, voit ottaa meihin yhteyttä ja käymme läpi yksityiskohdat.

Mitkä päivät ja ajat ovat saatavilla varattavaksi? 

Tutustu Varauskalenteriimme! Toimimme kaikkina viikonpäivinä klo 09:00-22:00. Esimerkiksi, jos haluat lähteä 4 tunnin risteilylle, viimeisin lähtöaika olisi klo 18:00. Voit tietysti aloittaa myös aikaisemmin! Toimimme toukokuusta syyskuun puoliväliin saakka.

Kuinka pitkiä risteilyt ovat?

Tarjoamme neljä erilaista pakettia, vaihdellen lyhyemmistä 2 tunnin Retkistä pidempiin 8 tunnin Odysseioihin. Vaihtoehtoina siltä väliltä ovat 4 tunnin Seikkailu ja 6 tunnin Merimatka. Mikäli haluat jatkaa oleskelua merellä, keskustele kapteenin kanssa, ja hän saattaa toteuttaa toiveesi saatavuuden mukaan. Huomioithan, että olemme hyvin joustavia.

Voimmeko pidentää risteilyämme? 

Kyllä, pidentäminen on mahdollista saatavuuden mukaan! Lisätunnit merellä maksavat 150€/h. Huomioithan, että maksu on mahdollista suorittaa vain Arkilla joko käteisellä tai MobilePaylla, ja paluun satamaan on tapahduttava ennen klo 22:00.

Onko mahdollista hengailla Arkilla, kun se on laiturissa satamassa?

Kyllä, se on mahdollista! Mikäli haluat kokea Kanavarannan, Helsingin energisin rantakadun, tutustu eksklusiivisiin Risteily & Satama-vuokrauspaketteihimme.

Minkälaisia reittejä risteilyt noudattavat? 

Reitit kulkevat sinne, minne haluat! Pyrimme tekemään jokaisesta risteilystä täydellisen sinulle, joten mukaudumme mahdollisuuksien mukaan toiveisiisi. Pidemmät risteilyt antavat enemmän aikaa ankkurointiin ja nähtävyyksien katseluun Helsingin merellä. Jos et ole varma minne mennä, älä huoli, asiantuntevat kapteenimme auttavat sinua! Voit myös etsiä inspiraatiota risteilyistämme kertovalta sivulta.

Käytös kyydissä?

Kaikkien vieraiden odotetaan käyttäytyvän hyvin Arkilla. Kapteenilla on viimeinen sanavalta ja hänellä on oikeus lopettaa risteily ennenaikaisesti, mikäli vieraiden käytös ei ole asianmukaista. Ole varovainen rommin kanssa, savvy?

Peruutetaanko risteilyjä huonon sään vuoksi?

Kokeneet kapteenimme eivät koskaan laita ketään vaaraan. Yleisenä periaatteena pidämme oikeuden peruuttaa ja siirtää risteilyt, kun tuulennopeus on raportoitu yli 12m/s. Sade sen sijaan ei ole riittävä peruste peruutukselle. Ylä- ja alahytissä on tietysti tilaa kaikille. Risteily sateessa ei ole mikään iso juttu, kunhan kanavoit sisäistä merirosvoasi.

Entä yleinen peruutuskäytäntö?

  • Peruutukset, jotka tehdään vähintään 7 päivää ennen risteilypäivää, saavat 100 % hyvityksen.

  • Peruutukset, jotka tehdään 3 - 6 päivää ennen risteilypäivää, saavat 50 % hyvityksen.

  • Peruutukset, jotka tehdään alle 72 tuntia ennen risteilypäivää, eivät ole hyvitettäviä.

  • Mikäli et saavu risteilylle (no-show), veloitamme täyden hinnan.

Mitä palveluja tarjoatte?

Laivalla meillä on 3x Fatboys (joista kaksi kelluu!), useita muita uimaleluja, JBL Partybox 310 -kaiutin, 2x JBL PMB100 Karaoke -mikrofonia, 70 litran kylmälaatikko, jäätä, sekä sipsit. Tutustu tarkemmin risteilypaketteihimme täältä.

Tarvitseeko meidän tuoda jotain mukaan?

Loistava pakkauslista Ark-risteilylle sisältää kaikki kesäolennaisuudet: uimapuvun, pyyhkeen, aurinkolasit, omat juomat ja hyvän mielialan! Riippuen risteilyn tarkoituksesta, voit tuoda mukanasi kirjan tai jopa lautapelin!

Vuokraajan vastuu

Vuokraajana (varauksen tehnyt henkilö) olet vastuussa koko ryhmästäsi. Huolehdithan siitä, että luet käyttöehdot saadaksesi täydellisen yleiskatsauksen.

Kuinka voin ottaa yhteyttä teihin?

Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita ennen varausta, voit ottaa yhteyttä meihin tämän sivun kautta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen contact@arkproject.fi. Kiireellisissä tapauksissa voit myös soittaa meille numeroon +358 44 971 0895.

Tuntuuko sinusta edelleen, että jotain on epäselvää risteilyjen suhteen? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

bottom of page
Book Now Book Now